Ilse Philips

Ilse Philips is afgestudeerd als sociaal assistent en heeft 25 jaar ervaring in het begeleiden van mensen en kinderen in diverse omstandigheden en diverse problematieken. Ze doet dit werk vanuit een systemische invalshoek en volgde hiertoe de systemische opleiding in het Centrum voor Studie van het Gezin te Gent en schoolde zich verder bij in de oplossingsgerichte denkwijze aan het Korzibsky-instituut. De focus in haar begeleiding ligt niet op gedetailleerd exploreren van problemen maar wel op samen inzichtelijk kijken naar patronen en van daaruit op zoek gaan naar reeds bestaande krachten wat leidt tot oplossingsgericht werken.

Van zodra ze in contact kwam met yoga ervaarde ze het deugddoende en helende effect ervan. Yoga is voor Ilse vaak een bron van vreugde en troost geweest en is voor haar een EHBO-kit in het dagelijkse leven.

Ze volgde diverse intense yoga-opleidingen en verdiepte zichzelf in verschillende vormen van yoga en in kinderyoga. Ze volgde les bij verschillende nationale en internationale leraars als Alberto Paganini, Robert Boustany, Neva, Manju Jois, David Swenson, … Nu deelt ze haar ervaring vol enthousiasme in haar lessen.

Daarnaast volgde Ilse diverse aanvullende opleidingen die haar begeleidingswerk ondersteunen waaronder Sam-methode, Byron Katie-methode bij Sandra Claeys, massage-opleidingen, geweldloze communicatie bij Praatkracht … Ze verdiepte zich ook in de diverse yoga- en andere zuiveringstechnieken die een ondersteuning kunnen zijn bij de zoektocht naar een vervullend leven.

Ilse heet jullie hartelijk welkom!