Yoga

De verbouwingen om in onze nieuwe woning een yogaruimte te voorzien zijn aan de gang.
Tuinyoga staat wel al op de planning. Zie http://ilsephilips.be/yoga-in-de-tuin/

Het beoefenen van yoga is gezond, versterkt de concentratie, de gezondheid en het bewustzijn. Yoga brengt je in nauwer contact met je lichaam en leert je voelen wat intens leven is. Je wordt aangemoedigd te voelen wat er met je lichaam gebeurt. Op die manier word je je bewust van het effect van bepaalde oefeningen op je lichaam en emotioneel welzijn en kun je yoga in je dagelijkse leven integreren.

In de lessen word je heel sterk uitgenodigd om te voelen zodat je je bewust wordt van het effect van elke asana of yogavorm bij jou. Zo is yoga een zeer individuele weg en ben jij je eigen meester. Maar bovenal: yoga is plezant en dat weerspiegelt zich in de lessen.

Yoga kan je individueel boeken of je kan je inschrijven voor een groepsles.

Elke les bestaat uit opwarmingsoefeningen, gevolgd door de eigenlijke les met yoga-houdingen en ademhalingsoefeningen en eindigend met meditatie en ontspanning.

De yogalessen zijn leuk, een vleugje humor is nooit veraf en er wordt heel wat plezier gemaakt in de lessen.

Benodigdheden: yogamatje, twee yogablokjes, yogariem en eventueel een kussen of dekentje. Indien je dat nog niet hebt, kan dat voor een eerste les wel van hier gebruikt worden.