Yoga

Yoga kan je boeken bij Ilse thuis (individueel of in groepjes van max 4 personen) of je kan je inschrijven voor grote groepslessen bij NRG. Ilse geeft les op dinsdagavond om 18u tot 19u in NRG Brugge (voormalige Paramount). Alle info vindt u via deze link https://www.nrgfitness.be/blog/nrg-premium-komt-naar-brugge.

Het beoefenen van yoga is gezond, versterkt de concentratie, de gezondheid en het bewustzijn. Yoga brengt je in nauwer contact met je lichaam en leert je voelen wat intens leven is. Je wordt aangemoedigd te voelen wat er met je lichaam gebeurt. Op die manier word je je bewust van het effect van bepaalde oefeningen op je lichaam en emotioneel welzijn en kun je yoga in je dagelijkse leven integreren.

In de lessen word je heel sterk uitgenodigd om te voelen zodat je je bewust wordt van het effect van elke yogahouding of yogavorm bij jou. Zo is yoga een zeer individuele weg en ben jij je eigen meester. Maar bovenal: yoga is plezant en dat weerspiegelt zich in de lessen.

Elke les bestaat uit opwarmingsoefeningen, gevolgd door de eigenlijke les met yoga-houdingen en ademhalingsoefeningen en eindigend met meditatie en ontspanning.

De yogalessen zijn leuk, een vleugje humor is nooit veraf en er wordt heel wat plezier gemaakt in de lessen.

Benodigdheden: yogamatje, twee yogablokjes, yogariem en eventueel een kussen of dekentje.