Ilse Philips

Ilse Philips is afgestudeerd als sociaal assistent en heeft 20 jaar ervaring in het begeleiden van mensen en kinderen in diverse omstandigheden en diverse problematieken. Ze doet dit werk vanuit een systemische invalshoek en volgde hiertoe de systemische opleiding in het Centrum voor Studie van het Gezin te Gent en schoolde zich verder bij in de oplossingsgerichte denkwijze aan het Korzibsky-instituut. De focus in haar begeleiding ligt niet op gedetailleerd exploreren van problemen maar wel op samen inzichtelijk kijken naar patronen en van daaruit op zoek gaan naar reeds bestaande krachten wat leidt tot oplossingsgericht werken.

Van zodra ze in contact kwam met yoga ervaarde ze het deugddoende en helende effect ervan. Yoga is voor Ilse vaak een bron van intense vreugde geweest en vormt voor haar een sterke basis voor een gelukkiger, intenser en liefdevoller leven.

Ze volgde diverse intense yoga-opleidingen en verdiepte zichzelf in verschillende vormen van yoga en in kinderyoga. Ze volgde les bij verschillende nationale en internationale leraars als Alberto Paganini, Robert Boustany, Neva, Manju Jois, David Swenson, … Nu deelt ze haar ervaring vol enthousiasme in haar lessen. Ze combineert nu in haar begeleidingen gesprek, yoga, Sam, vier vragen volgens Byron Katie, massages … om mensen dichter bij zichzelf te brengen.

Daarnaast volgt Ilse diverse aanvullende opleidingen die haar begeleidingswerk ondersteunen waaronder Sam-methode, Byron Katie-methode bij Sandra Claeys, massage-opleidingen, … Ze verdiepte zich ook in de diverse yoga- en andere zuiveringstechnieken die een ondersteuning kunnen zijn bij het zoeken naar een vervullend leven.

Het plezier van mooie momenten vastleggen via fotografie groeide uit tot een passie. Ilse volgde diverse opleidingen in fotografie en houdt er van om alleen of in contact met mensen mooie beelden vast te leggen, herinneringen te verzilveren in beklijvende foto’s. Mocht je een fotoshoot willen plannen, kan je zeker contact nemen met haar.

Ilse heet jullie hartelijk welkom!