Rustige yoga op maandagavond

Ik merk dat velen naast de drukte van het dagelijkse leven heel veel deugd hebben van vertraging, rust en verdieping. In deze tijden merk ik ook dat er meer en meer mensen vermoeid zijn, kampen met één of andere tijdelijke of permanente fysieke belemmering en hierdoor vaak niet tot enige lichaamsbeweging komen. Zelfs yoga lijkt voor velen nog een te intense beoefening te zijn. Yoga dient er te zijn voor iedereen wat maakt dat ik ervoor zal kiezen om op maandagavond de yogalessen te richten op herstellende, zachte, rustige oefeningen zodat er ruimte en tijd is voor aanpassingen in de houding, voldoende tijd om van de ene houding in de andere te komen, genieten van dicht bij je lichaam zijn.

Praktische info:
De rustige maandag-yogareeks zal herstarten vanaf september 2020 telkens om 19u30.

Benodigdheden: yogamatje, twee yogablokjes, yogariem en eventueel een kussen of dekentje. Indien je dat nog niet hebt, kan dat voor een eerste les wel van hier gebruikt worden.

Alle yoga lessen gaan door op het volgende adres, Eernegemweg 65, 8490 Jabbeke of online in coronatijden.
Begeleiding door Ilse Philips.

Inschrijven via ilsephilips7@gmail.com of 0472/394129.
Indien de lessen door de coronasituatie nog niet kunnen/mogen doorgaan op de zolder, zal je van thuis uit live je yogales kunnen volgen.

Je inschrijving is dus pas definitief:
-als je me mailt naar ilsephilips7@gmail.com met je naam en je mailadres waarop ik je de instructies kan geven hoe je online les kan volgen
– als je het juiste bedrag stort op naam van Ilse Philips op rekeningnr BE49 9795 3160 5471 met vermelding van je naam en mailadres in de mededelingen en de reeks die je kiest.