Rustige yoga op maandagavond

De huidige reeksen lopen nog tot eind maart 2021. Nadien is er een verhuis gepland en staan de lessen on hold.

Ik merk dat velen naast de drukte van het dagelijkse leven heel veel deugd hebben van vertraging, rust en verdieping. In deze tijden merk ik ook dat er meer en meer mensen vermoeid zijn, kampen met één of andere tijdelijke of permanente fysieke belemmering en hierdoor vaak niet tot enige lichaamsbeweging komen. Zelfs yoga lijkt voor velen nog een te intense beoefening te zijn. Yoga dient er te zijn voor iedereen wat maakt dat ik ervoor zal kiezen om op maandagavond de yogalessen te richten op herstellende, zachte, rustige oefeningen zodat er ruimte en tijd is voor aanpassingen in de houding, voldoende tijd om van de ene houding in de andere te komen, genieten van dicht bij je lichaam zijn.

Praktische info:
De reeks zal herstarten vanaf 4 januari 2021 en loopt tot en met 29 maart 2021 en gaat door telkens om 19u30 tot 20u30. (geen les op 15/2)
HET AANTAL INSCHRIJVINGEN IS BEPERKT TOT 10 PERSONEN PER REEKS
, SCHRIJF DUS TIJDIG IN!
Je inschrijving is pas definitief:
-als je me een sms zendt 0472/391429 of mailt naar ilsephilips7@gmail.com met je naam en je mailadres.
–als je 140 euro stort op naam van Ilse Philips op rekeningnr BE49 9795 3160 5471 met vermelding van je naam en mailadres in de mededelingen en de reeks die je kiest.

Alle yoga lessen gaan door op het volgende adres, Eernegemweg 65, 8490 Jabbeke of online in coronatijden.
Indien de lessen door corona niet zouden mogen doorgaan, worden de lessen online via microsoft teams verder gezet maar laat ons duimen dat een volledige lockdown niet meer nodig moet zijn.

Benodigdheden: yogamatje, twee yogablokjes, yogariem en eventueel een kussen of dekentje.