Dynamische yoga op woensdagavond

De huidige reeksen lopen nog tot eind maart 2021. Nadien is er een verhuis gepland en staan de lessen on hold.

Het beoefenen van yoga is gezond, versterkt de concentratie, de gezondheid en het bewustzijn. Yoga brengt je in nauwer contact met je lichaam en leert je voelen wat intens leven is. Je wordt aangemoedigd te voelen wat er met je lichaam gebeurt. Op die manier word je je bewust van het effect van bepaalde oefeningen op je lichaam en emotioneel welzijn en kun je yoga in je dagelijkse leven integreren.

De yogalessen zijn leuk, een vleugje humor is nooit veraf en er wordt heel wat plezier gemaakt in de lessen.

Mensen die kampen met hevige vermoeidheid en/of fysieke beperkingen of een groot verlangen naar rustigere oefeningen richten zich beter op de maandagyogareeks.

Praktische info:
De reeks zal herstarten vanaf 6 januari 2021 en loopt tot en met 31 maart 2021 en gaat door telkens om 19u30 tot 20u30. (geen les op 17/2)
HET AANTAL INSCHRIJVINGEN IS BEPERKT TOT 10 PERSONEN PER REEKS
, SCHRIJF DUS TIJDIG IN!
Je inschrijving is pas definitief:
-als je me een sms zendt of mailt naar ilsephilips7@gmail.com met je naam en je mailadres.
-als je 120 euro stort op naam van Ilse Philips op rekeningnr BE49 9795 3160 5471 met vermelding van je naam en mailadres in de mededelingen en de reeks die je kiest.

Benodigdheden: yogamatje, twee yogablokjes, yogariem en eventueel een kussen of dekentje.

Alle yoga lessen gaan door op het volgende adres, Eernegemweg 65, 8490 Jabbeke of live online via microsoft teams in coronatijden.
Indien de lessen door corona niet zouden mogen doorgaan, worden de lessen online verder gezet via microsoft teams maar laat ons duimen dat een volledige lockdown niet meer nodig moet zijn.