Dynamische yoga op woensdagavond

Het beoefenen van yoga is gezond, versterkt de concentratie, de gezondheid en het bewustzijn. Yoga brengt je in nauwer contact met je lichaam en leert je voelen wat intens leven is. Je wordt aangemoedigd te voelen wat er met je lichaam gebeurt. Op die manier word je je bewust van het effect van bepaalde oefeningen op je lichaam en emotioneel welzijn en kun je yoga in je dagelijkse leven integreren.

De yogalessen zijn leuk, een vleugje humor is nooit veraf en er wordt heel wat plezier gemaakt in de lessen.

Mensen die kampen met hevige vermoeidheid en/of fysieke beperkingen richten zich beter op de maandagyogareeks.

Praktische info:
De reeks zal herstarten vanaf september 2020 telkens om 19u30.

Benodigdheden: yogamatje, twee yogablokjes, yogariem en eventueel een kussen of dekentje. Indien je dat nog niet hebt, kan dat voor een eerste les wel van hier gebruikt worden.

Alle yoga lessen gaan door op het volgende adres, Eernegemweg 65, 8490 Jabbeke of online in coronatijden.
Begeleiding door Ilse Philips.

Inschrijven via ilsephilips7@gmail.com of 0472/394129.

Indien de lessen door de coronasituatie nog niet kunnen/mogen doorgaan op de zolder, zal je van thuis uit live je yogales kunnen volgen.

Je inschrijving is dus pas definitief:
-als je me mailt naar ilsephilips7@gmail.com met je naam en je mailadres waarop ik je de instructies kan geven hoe je online les kan volgen
– als je het juiste bedrag stort op naam van Ilse Philips op rekeningnr BE49 9795 3160 5471 met vermelding van je naam en mailadres in de mededelingen en de reeks die je kiest.